Hoe werkt Sponsorkliks?

Met SponsorKliks Tennishal 't Schapendijkje sponsoren, zonder dat het jou een cent extra kost! 


 Webwinkels als Boll, Coolblue en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de Tennishal .  En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie stort Sponsorkliks naar de Tennishal . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert de Tennishal hier direct van! Bekijk het filmpje voor uitleg.

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem 
Noch SponsorKliks, noch de Tennishal weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Tennishal is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. 

Tennishal 't Schapendijkje bedankt alvast iedereen voor hun sponsor bijdrage!