Tennishal 't Schapendijkje

Iedereen die graag binnen wil tennissen kan de tennishal reserveren. Je hebt dan de beschikking over de hal die meteen het centre court is! De hal is ook geschikt voor diverse andere sporten dan tennis! Neem hiervoor contact met ons op.

Géén lidmaatschap maar betalen per keer of per reeks!

Korte geschiedenis

De tennishal aan 't Schapendijkje was een van de oudste indoortennisbanen in Noord Holland die in de jaren 90 van de vorige eeuw echter verbouwd is tot turnhal maar sedert 2016 weer in ere is hersteld als tennis tempel. De hal is per Juli 2018 verkocht en overgedragen aan de nieuwe eigenaar: KZG BV zijnde een onderneming van vier vrienden met een voorliefde voor onroerend goed op bijzondere locaties.

Tennisles

Indien je les wil hebben van één van onze gecertificeerde tennisleraren neem dan contact met ons op.

Gebruik van de baan

Via het boekingssysteem kun je de privé hal online reserveren. De betaling voor één uur tennissen geschied á contant bij het ophalen van de sleutel(badge). Wil je de hal voor een langere periode reserveren op voorkeurstijdstippen? Dat kan! Neem contact met ons op.

De hal is toegankelijk via een elektronisch systeem(sleutel/badge). Met de badge ontsluit je de voordeur. Het lampje naast de voordeur licht groen op. De verlichting in de hal kan indien gewenst worden aangedaan door in de kleine hal op de groene knop te drukken. De toiletten in het naastgelegen gebouw zijn te bereiken via deze hal. De deur naar de toiletten is afgesloten met een grendel. Let er bij het verlaten van de hal op dat je deze grendel weer sluit en de lichten in het toilet uit zijn. Bij het verlaten én afsluiten van de hal(met de badge), gaat de verlichting automatisch uit. Het lampje naast de voordeur moet rood branden en er dient op het piepje te worden gewacht.

Het gebruik van de tennishal is geheel op eigen risico.

Na gebruik de baan graag schoon en netjes achterlaten.

Baanreglement

Veel tennisplezier!