Baanreglement

Per augustus 2018 is de tennishal aan 't Schapendijkje verkocht aan KZG BV.
KZG BV bestaat uit 4 vrienden; Robert Kruijff, Pieter Kruijff, Wim Gerssen en Robert Jan Zagt, die tot doel hebben om de hal te optimaliseren voor een geweldig partijtje tennis!

Reserveren van de tennishal
Reserveren kan via het boekingssysteem op de homepage. De tennishal is drie maanden vooruit te boeken. De badge(sleutel) kan standaard worden opgehaald en teruggebracht bij de receptie van het Beatrixhotel te Huisduinen. Wil je de badge op één van de volgende adressen (Binnenhaven 20 of Middelzand 4509) ophalen? Mail ons dan ruim vooraf jouw tennismoment.
De badge mag 15 minuten vooraf de baanhuur opgehaald worden. Betaling á contant in een envelop voorzien van naam en datum bij ophalen van de badge. Wil je de baan vegen na gebruik?
Je kunt ons bereiken via het contact formulier. Bij calamiteiten of storingen kun je een whats app of sms sturen met het onderwerp naar: 06-13649999

Kosten baanhuur
Het tarief voor baanhuur bedraagt in het winterseizoen 2020 € 15,- per uur en in de zomer 12,50 per uur. Contante afdracht van de gelden geschied bij ophalen van de badge. Bij een abonnement ontvang je een factuur. De baan reserveren wij dan voor jou. Zie tarieven

Betreden van de tennishal
Ontsluiten van de ingang van de tennishal kan d.m.v. de badge voor het zwarte kastje te houden (zie het filmpje onderaan de pagina). Betreed de hal uitsluitend met schoon schoeisel. Bediening van de verlichting is direct bij de ingang. De toiletten zijn via de deur in de hal te bereiken.
Zorg dat je bij het verlaten de hal de deur weer vergrendelt (door middel van de badge). Jouw aanwezigheid wordt geregistreerd. Gebruik van de tennishal is geheel op eigen risico.

Privacy
Jouw gegevens worden uitsluitend bewaard en gebruikt voor registratie omtrent gebruik van de tennishal. In de hal is cameratoezicht aanwezig. De camerabeelden worden na één week automatisch gewist.

KZG BV wenst iedere gebruiker een mooie en sportieve tenniservaring in Tennishal 't Schapendijkje!