Baanreglement

Per augustus 2018 is de tennishal aan 't Schapendijkje verkocht aan KZG BV.
KZG BV bestaat uit 4 vrienden; Robert Kruijff, Pieter Kruijff, Wim Gerssen en Robert Jan Zagt,  die tot doel hebben om de hal te optimaliseren voor een geweldig partijtje tennis!

Reserveren van de tennishal
Reserveren kan via het boekingssysteem op de homepage. De tennishal is drie maanden vooruit te boeken. Van maandag t/m donderdag tussen 08:30-16:00 kan de badge worden opgehaald en teruggebracht bij Team Sportservice aan de Drs. f. Bijlweg 45 (in sporthal de Slenk). Van maandag t/m donderdag tussen 08:30 tot 16.00 kan de badge worden opgehaald en teruggebracht bij Team Sportservice aan de Drs.F. Bijlweg 45. Vrijdag's, in de avonduren vanaf 16:00 en het weekend kan de badge worden opgehaald en teruggebracht bij de receptie van het Beatrixhotel te Huisduinen. Betaling á contant bij ophalen sleutel in een envelop voorzien van naam en datum. Wil je de baan vegen na gebruik? De badge mag 15 minuten vooraf de baanhuur opgehaald worden. Betaling á contant in een envelop voorzien van naam en datum. Je kunt ons bereiken via het contact formulier. Bij calamiteiten of storingen kun je een whats app of sms sturen met het onderwerp naar: 06-13649999

Kosten baanhuur
Het tarief voor baanhuur bedraagt in het winterseizoen 2018-2019 € 15,- per uur. De contante afdracht van de gelden geschied bij ophalen van de sleutel.  Bij een abonnement ontvang je de factuur van KZG BV. De baan reserveren wij dan voor jou. Zie tarieven

Betreden van de tennishal
Ontsluiten van de ingang van de tennishal kan d.m.v. de badge voor het zwarte kastje te houden. Betreed de hal uitsluitend met schoon schoeisel. Bediening van de verlichting is direct bij de ingang. De toiletten zijn via de deur in de hal te bereiken.
Zorg dat je bij het verlaten de hal de deur weer vergrendelt (door middel van de badge). Jouw aanwezigheid wordt geregistreerd. Gebruik van de tennishal is geheel op eigen risico.

Privacy
Jouw gegevens worden uitsluitend bewaard en gebruikt voor registratie omtrent gebruik van de tennishal. In de hal is cameratoezicht aanwezig. De camerabeelden worden na één week automatisch gewist.

KZG BV wenst iedere gebruiker een mooie en sportieve tenniservaring in Tennishal 't Schapendijkje!